Gigi Becali a închinat 1 milion de euro la nunta fiicei sale

Teodora, fiica lui Gigi Becali, s-a căsători sâmbăta trecută cu alesul inimii, iar nunta pe care a avut-o a fost una demnă de fiica unui latifundiar.

Patronul FCSB a fost pentru prima dată socru mic și i-a făcut toate poftele fetei sale. După ce a cheltuit 500.000 de euro pentru organizarea evenimentului, Becali a decis să lea dea mirilor un cadou incredibil. Astfel, Gigi ar fi pus 1 milion de euro într-un cont comun pentru ca cei doi tineri să înceapă cu bine căsnicia, anunță Fanatik.

Nunta fiicei lui Gigi Becali a fost, cu siguranță, evenimentul anului 2019. De petrecerea care a avut loc în weekend a auzit toată țara, pentru  că a fost una cu fast, la care s-au adunat peste 700 de persoane, iar invitații au fost aleși pe sprânceană. Machedoni, prieteni de-ai patronului FCSB, dar și familia, rudele și apropiații mirelui Mihai Mincu. Dacă s-ar descrie într-un cuvânt  întreg evenimentul, acesta ar fi opulență, pentru că de la aranjamentele florale, până la meniu, haine și artiștii care i-au cântat Teodorei Becali la nuntă, totul a fost foarte scump, iar nota de plată a fost achitată de socrul mic, evident.

Latifundiarul din Pipera nu s-a uitat la bani nici atunci când a dat darul de nuntă. Teodora (23 de ani) și Mihai Mincu (27 de ani) au primit cadou fabuloasa sumă de un milion de euro. În semn de respect, se zvonește prin târg că Teodora ar fi decis să păstreze numele Becali și după căsătorie.

Cătălin Măruță a fost maestru de ceremonie

Teodora Becali: ”Ce, să mă comande tata și când sunt măritată?!”
Când maestrul de ceremonii Cătălin Măruță i-a supus pe miri și pe părinții acestora la un test al sincerității, în care și-au mărturisit cu toții dragostea pe care și-o poartă unul celuilalt, Gigi a făcut o mărturisire care i-a amuzat teribil pe cei prezenți. ”E un moment foarte important pentru mine. Eu am talent așa la vorbire, dar acum trebuie să spun ceva ce e în inima mea. Fără nicun fel de exagerare am să-l consider și am să-l iubesc exact ca pe un băiat al meu pe ginerele meu. E un băiat de aur, mă bcur că Teo a mea s-a căsătorit cu un om de aur, și de azi va fi băiatul meu. Am trei prințese și mai am acum încă un prinț. Acum Teodora e liberă. Am spus cât ești la mine, faceți ca mine, dup-aia, când vă măritați, faceți ca bărbații voștri. Acum ea nu vrea să facă nici casă în curte. Eu am vrut să le fac casă în curte, dar a zis «ce, să mă comande tata și când sunt măritată?!»”.

Mirii au strâns 1,7 milioane de euro la nuntă


Momentul a fost delicios, iar invitații care au făcut roată ca să-l asculte pe Gigi au râs cu poftă. Petrecerea s-a terminat dimineața, iar plicurile au fost strânse de miri într-o cutie imensă. Se aude că darul ar fi ajuns la 1,7 milioane de euro, o sumă imensă, pe care cei doi miri vor s-o pună la adăpost. Nu de alta, dar au cam tot ce le trebuie și nu sunt nevoiți să cumpere nimic deocamdată. Până și luna de miere a fost un cadou pentru prospeții căsătoriți.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *