Andreea Antonescu are un nou iubit, chiar dacă încă nu a divorțat

Andreea Antonescu este căsătorită cu Traian Spak, alături de care are o fetiță, Sienna. Deși încă nu au divorțat oficial, cuplul s-a despărțit, iar focoasa vedetă și-a găsit alinarea în brațele unui cunoscut jurnalist.

S-ar părea că Andreea Antonescu este într-o relație cu Ștefan Manolache, un junrlaist cunoscut pentru intervențiile emisiunile Star Matinal și Acces Direct.

Este cu 10 ani mai mic și are în palmares multe inimi cucerite

Ștefan Manolache, fiul consilierului județean și afaceristului Mircea Manolache, este recunoascut ca un adevărat Don Juan. Printre cuceririle sale se numără fata Catincăi Roman, Silvia Popescu, fosta concurentă de la „Bravo ai stil” și Ioana Grama, una dintre cele mai cunoscute bloggerițe din România. Andreea Antonescu și Stefan Manolache au fost surprinși de paparazzii spynews sărutându-se cu patos, în timp ce făceau cumpărărturile. Cei doi nu au dat semne că s-ar feri de ochii lumii, prin urmare relația lor este una asumată, scrie unica.ro.

Sursă foto: Facebook, Instagram

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *