Ilie Năstase și actuala soția nu mai locuiesc împreună

Celebrul Ilie Năstase ar fi fost părăsit de a cincea nevastă, cu care a fost căsătorit civil doar 6 luni, spun apropiații.

Ilie Năstase pare să nu aibă noroc în dragoste. Actuala lui soție, Ioana Simion, nu mai locuiește cu fostul tenismen, ci s-a mutat într-un apartament din zona Pipera. Chiar vecinii au dat-o de gol pe brunetă.

Ilie Năstase a fost părăsit de cea de-a cincea soție? Ioana Simion a plecat de acasă

Deși sunt încă soț și soție, cei doi nu mai împart acoperișul vilei de un milion de euro pe care Ilie Năstase o are în cartierul Primăverii. Conform Click!, bruneta s-a mutat din casa acestuia, iar moment locuiește într-un apartament dintr-un cartier rezidenţial din zona Pipera. Cei doi s-au căsătorit civil în urmă cu nici șase luni.Ioana Simion a fost surprinsă în timp ce ajungea la apartamentul închiriat. Se pare că acolo locuiește de mai bine de două săptămâni.

“Nu a cumpărat, locuieşte cu chirie, dar cine ştie pe viitor. De vreo două săptămâni stă aici. Săptămâna trecută a adus mobila, o tot vedem cu haine. Da, a venit şi domnul Năstase pe aici”, a declarat pentru Click! unul dintre vecinii noii locatare.

Acest lucru este neobișnuit, ținând cont că în urmă cu o săptămână, Ilie Năstase și Ioana Simion au fost surprinși împreună la mall-ul din Băneasa. Păreau fericiți și mai îndrăgostiți ca niciodată.

”Înainte de a se căsători civil în aprilie, Ioana i-a propus lui Ilie să locuiască într-o altă casă. Nu se simţea deloc bine în casa din Primăverii. Deşi e o casă superbă, mobilată foarte frumos, din păcate ea nu îşi găsea locul acolo. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *