Rona Hartner s-a căsătorit. Vezi ținuta neobișnuită pe care a purtat-o la nuntă

Rona Hartner s-a căsători civil cu iubitul său, francezul Herve Camilleri, pe Coasta de Azur. Evenimentul a fost unul public.

Rochia de mireasă nu a lăsat loc imaginației

Pentru ziua cea mare, Rona Hartner a dorit să iasă în evidenţă şi a reuşit cu brio. Artista a purtat o ţinută specială, în stil maramureşean. Rochia a fost confecţionată din flori brodate şi a avut segmente de material transparent, care a lăsat la vedere mai mult decât era cazul.

Rona Hartner a publicat pe Instagram o imagine cu ea la scurt timp după ceremonie. Solista s-a fotografiat pe o plajă şi şi-a etalat rochia de mireasă atipică.

Rona Hartner şi proaspătul ei soţ au plecat deja în luna de miere, deşi vedeta tv se recuperează încă după ce a fost operată de cancer la colon.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *