Blake Lively a născut cel de-al 3 lea copil.

Actrița Blake Lively a născut zilele trecut cel de-al treilea copil. Ea este căsătorită cu actori Ryan Reynolds, alături de care mai are încă doi copii.

NEW YORK, NY – MAY 01: Ryan Reynolds (L) and Blake Lively attend the „Rei Kawakubo/Comme des Garcons: Art Of The In-Between” Costume Institute Gala at Metropolitan Museum of Art on May 1, 2017 in New York City. (Photo by Dia Dipasupil/Getty Images For Entertainment Weekly)

Fericire mare în familia Lively-Reynolds la venirea pe lume al celui de-al treilea membru. Actorii au ținut sarcina în secret, așa că toată lumea a fost luată prin surprindere când s-a aflat de naștere.

Catalogat drept unul dintre cele mai romantice și frumoase cupluri de la Hollywood, familia formată din actorii Blake Lively și Ryan Reynolds a întâmpinat recent un nou membru. Îndrăgita actriță, în vârstă de 32 de ani, cunoscută în special pentru rolul său din celebrul serial „Gossip Girl” a devenit recent mămică pentru a treia oară.

Blake Lively, de 3 ori mămică

Sexul și numele noului născut n-au fost încă dezvăluite, iar în presa internațională se vehiculează că micuțul ar fi venit deja pe lume în urmă cu două luni, însă soții și-au dorit să fie discreți în privința acestui aspect al vieții lor personale, conform Mirror.co.uk.

Despre Blake și Ryan se spune adesea că au relația perfectă, cei doi sorbindu-se din priviri atunci când apar la evenimentele de pe covorul roșu și ironizându-se reciproc pe rețelele de socializare, spre deliciul admiratorilor acestora.

Nu se știe exact data la care a născut actrița, însă există și surse care susțin că acest lucru s-ar fi întâmplat zilele trecute. Blake Lively și Ryan Reynolds mai au doi copii împreună, pe James Reynolds (4 ani) și pe Inez Reynolds (2 ani). Blake Lively a anunțat că este însărcinată a treia oară în luna mai, când a participat la lansarea filmului „Detectivul Pikachu”. „Eu mai am patru frați, soțul meu mai are trei, deci e clar că în familiile noastre făcutul de copii e aproape un sport”, spunea actrița în urmă cu ceva vreme.

Totuși, deși a trecut prin trei nașteri, Blake arată în continuare impecabil, orice apariție de-a sa în cadrul evenimentelor mondene fiind un prilej de laude la adresa vedetei.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *