Adele și-a refăcut viața, după divorț, alături de un rapper

Adele, binecunoscuta cântăreață britanică, a divorțat la începutul anului de Simon Konecki, alături de care are un băiat, după un mariaj de 3 ani.

Simon Konecki, fostul soț al Adelei

S-ar părea că Adele formează un cuplu cu rapperul Skepta. Cei doi ar fi ieșit de mai multe ori împreună, iar apropiații spun că între ei există o legătură specială.

„Adele și Skepta s-au sprijinit după ce ambele relații ale lor au luat sfârșit. Ei au o legătură foarte strânsă și o conexiune specială.”, a dezvăluit o sursă celor de la The Sun.

Rapperul Skepta, presupusul iubit al Adelei

Atât Adele, cât și Skepta împart cu foștii parteneri un copil. Cântăreața are un băiat pe nume Angelo, iar Skepta o fețită pe nume River.

„Ei sunt foarte discreți privind viața lor personală și amândoi pun copiii pe primul loc.”, a adăugat sursa.

Cei doi au fost surprinși în timp ce sărbătoareau ziua de naștere a rapperului la London’s Crystal Maze Experience, acum 2 săptămâni.

Adele îl sprijină de mult timp pe Skepta, iar cei doi au o prietenie frumoasă ce a supraviețuit de-a lungul anilor. În 2016, aceasta a postat o poză cu el pe un site de socializare pentru a-l felicita pentru noul album. Skepta i-a răspuns cu un „Te iubesc”.

În 2016, el vorbea sincer despre prietenia lor. „Ei mereu îi pasă de cum o duc. Ea este cea mai mare artistă din întreaga lume, și nu o vezi în ziare în fiecare zi.”, a spus artistul.

Despre Skepta s-au mai vehiculat zvonuri despre o posibilă relație cu Naomi Cambell, aceste vești apărând exact atunci când Adele începuse o relație cu fostul soț, Konecki.

Sursă: Insider

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *