Prințul Harry și Meghan, prima ieșire oficială cu fiul lor, Archie

Aflați în turneu în Africa de Sud, ducii de Sussex l-au luat împreună cu ei și pe fiul de numai 4 luni, Archie, în prima lui ieșire oficială.

Micuțul Archie și-a făcut debutul în turneul din Africa de Sud și a apărut prima dată în fața publicului. Harry și Meghan au decis să-l prezinte lumii pe fiul lor Archie Harrison Mountbatten-Windsor . În vârstă de doar patru luni, micuțul a mers cu părinții lui la întâlnirea cu arhiepiscopul Desmond Tutu.

Îmbrăcat într-o salopetă blue în dungi și cu un tricou alb, Archie pare foarte vesel în brațele mamei lui și e tot numai un zâmbet, fiind foarte încântat se pare că se află alături de părinții lui.

În primele două zile, ducii de Sussex și-au ținut copilul departe de atenția presei și toată lumea spera totuși că îl vor arăta în public ceea ce s-a și întâmplat. Archie a doborât un nou record în familia regală, devenind cel mai tânăr membru regal care merge într-un turneu oficial.

Acestea sunt cele mai clare imagini cu micuțul Archie, iar oamenii din întreaga lume s-au declarat îndrăgostiți de micuț.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *