În sfârșit au recunoscut că sunt un cuplu. Vezi ce a declarat Smiley despre relația cu Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol au recunoscut că formează un cuplu. Mai mult, cei doi locuiesc deja împreună.

Smiley este luna aceasta unul dintre cei trei protagoniști de pe coperta revistei Unica, iar Amalia Enache, îndrăgita prezentatoare de televiziune a reușit să afle câte ceva din intimitatea artistului extrem de iubit. Smiley a răspuns la întrebarea ce stă pe buzele fanilor, anume dacă formează sau nu un cuplu cu Gina Pistol.

Smiley a recunoscut că formează un cuplu cu Gina Pistol: „cred că ne-am plăcut tot timpul”

Toată lumea a stat cu sufletul la gură de când zvonurile cum că Smiley și Gina Pistol formează un cuplu au apărut în presă, toți dorind să știe dacă acest lucru este adevărat.

Cei doi nu au confirmat dar nici nu au infirmat acest zvon, însă pentru prima oară cântărețul a recunoscut relația cu frumoasa prezentatoare. Acesta a făcut dezvăluirile pe care fanii le așteptau de ceva vreme în exclusivitate pentru Revista Unica.

„O feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea”

Smiley și Pistol sunt foarte discreți, ținându-și relația departe de camere. Acum nu mai este un secret faptul că cei doi se iubesc și sunt împreună, însă artistul a explicat de ce și-a dorit să țină relația în umbră în tot acest timp, dar și cum a început frumoasa lor poveste de dragoste.

„Eu și Gina (Pistol) cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult (râde). Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea.”,  a declarat Smiley în Revista Unica.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *