Flavia Mihășan, momente emoționante la botezul fiului său

Flavia Mihășan și partenerul ei, Marius Moldovan, au trecut prin mari emoții la botezul fiului lor, care a avut loc weekendul ce tocmai a trecut.

Flavia Mihășan a fost numai un zâmbet, iar vedetele și prietenii ei s-au pozat alături de ea și de fiul ei.

Dacă la mijlocul lui iunie Flavia Mihășan se bucura alături de iubitul ei că a adus pe lume primul copil, iată că a a venit și momentul să împărtășească fericirea și cu rudele și prietenii apropiați. Astfel că, Flavia Mihășan și tatăl fiului ei și-au creștinat copilul.

Dansatoarea celebră, devenită cunoscută datorită rolului de asistentă tv la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a ales ca nași doi prieteni foarte apropiați, și totodată celebri, pe nimeni alții decât Cocuța și Bogdan Boantă, cu care a lucrat în diverse proiecte de-a lungul timpului.

Cocuța nu și-a putut stăpâni bucuria de a avea un asemenea rol și a publicat mai multe fotografii pe rețelele de socializare, direct din interiorul evenimentului.

Ce nume i-au pus copilului

Chiar dacă au încercat să țină ascuns numele fiului lor, iată că nașa Cocuța a dat din casă și a dezvăluit secretul. Pe micuț îl cheama Carol.

La eveniment au participat mai multe vedete, printre care și Horia Brenciu care a avut grijă să-și țină la curent fanii de pe Instagram. Nașii Bogdan Boantă și Cocuța au ținut pasul cu filmările și fotografiile de pe rețelele de socializare, au avut grijă ca pe Instagram să nu lipsească momentele cele mai importante de la acest eveniment frumos, și au avut grijă să-i pozeze și pe cei doi părinți fericiți.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *