Julia Roberts suferă de o boală rară, foarte gravă

„Frumușica” de la Hollywood, actrița Julia Roberts, suferă de o boală rară, care poate fi fatală. Boala de care suferă a fost depistată acum mai mulți ani, însă acum începe să-și arate efectele.

Julia Roberts, care în curând va împlini 51 de ani, se confruntă cu trombocitopenie, o boală a sângelui, denumită și purpură, care se manifestă printr-un număr foarte scăzut de trombocite, fapt ce implică o coagulare deficitară a sângelui.

Se pare că acesta este și motivul pentru care Julia Roberts a pierdut foarte mult în greutate în ultimul timp, informează presa internațională, după ce actrița și-a făcut apariția, în urmă cu câteva zile, la Festivalul de Film din Toronto.

Trombocitopenia poate fi fatală

Julia Roberts a descoperit această boală în urma unui control la medic, după ce în repetate rânduri actrița a observat că-i apar vânătăi pe corp, chiar și fără a se lovi.

Cu toate că o ține sub tratament de ani de zile, boala rară de care suferă Julia Roberts poate fi mortală, având în vedere că cel mai periculos simptom este hemoragia.

S-ar fi născut și cu probleme grave de vedere

În plus, în presa internațională au apărut informații conform cărora Julia Roberts s-ar fi născut cu probleme grave de vedere la un ochi, motiv pentru care este obligată să poarte mereu ochelari, iar acestă boală i-ar putea afecta vederea definitiv, astfel încât actrița ar putea rămâne oarbă. Trombocitopenia este, de asemenea, vinovată de agravarea artritei, o altă boală cu care Julia Roberts se confruntă de câțiva ani de zile.

Mandatory Credit: Photo by Chelsea Lauren/WWD/REX/Shutterstock (9699429bb) Julia Roberts Chanel NRDC dinner, Inside, Los Angeles, USA – 02 Jun 2018

Julia Roberts este căsătorită din anul 2002 cu cameramanul Daniel Moder și au împreună trei copii.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *