O handbalistă româncă a recunoscut că este lesbiană

Handbalista româncă, Laura Vasilescu, în vârstă de 34 de ani, a recunoscut că este gay.

Ignorată de federali şi de selecţionerii naţionalei, interul stânga şi-a continuat cursul firesc al carierei în Germania, însă de câteva zile ţine capul de afiş al tabloidelor. Nu printr-o realizare pe semicerc, ci printr-o mărturisire curajoasă. Chiar dacă în sporturile de echipă, în special în selecţionatele feminine, există o înţelegere tacită între componente şi staff pentru a nu discuta despre orientarea sexuală a sportivilor gay, Laura Vasilescu a ieşit din sfera tăcerii. Printr-un mesaj explicit postat pe o reţea de socializare, handbalista în vârstă de 34 de ani şi-a exprimat iubirea infinită pentru jumătatea sa.

Laura Vasilescu, prima handbalistă din România care recunoaşte că e lesbiană:
„La mulţi ani, Steffi! Să îţi păstrezi mereu zâmbetul, să râzi cu ochii în fiecare zi, să fii sănătoasă! Viitorul este al nostru. Te iubesc necondiţionat!”, a scris Laura, alături de o poză în care se sărută cu femeia visurilor sale.

Laura Vasilescu s-a retras anul trecut din handbalul profesionist, decizie adoptată în urma unui şir lung de accidentări. A jucat doar la Remin în Liga Naţională din România şi la formaţii din eşalonul secund. După ce a făcut pasul în Germania şi a atras atenţia formaţiilor importante din Bundesliga, Vasilescu a sperat în van că va fi selecţionată în naţionala României. Niciun antrenor nu i-a trimis însă un mail de convocare.

„Dezamăgirea e şi mai mare pentru mine. Asta e! Dacă nu am reuşit să beneficiez măcar de o şansă în ultimii 4 ani, la o selecţie, ori la vreun meci de verificare, nu prea am ce sa zic decât că e trist şi dezamăgitor. Dar nu sunt eu în măsură să critic selecţia de la naţională şi nici nu vreau. Concluzionez doar că naţionala e un subiect închis pentru mine”, puncta Vasilescu, în 2017, pentru leonardpopa.blogsport.com.

Laura Vasilescu a fost colegă la Remin Deva cu Paula Ungureanu şi Valentina Elisei Ardean


Laura Vasilescu, fostă componentă a naţionalei de tineret, a plecat din România la o vârstă foarte fragedă, în 2005, la 20 de ani. Remin Deva a fost ultima echipă pentru care a evoluat în Liga Naţională, unde le-a avut colege pe Valentina Ardean şi Paula Ungureanu. „Eram la o răscruce de drumuri. Ori mă lăsam de handbal ori acceptam o ofertă din Grecia (n.r. Athinaikos Atena). Şi am zis, de ce nu! Am jucat 6 ani în Grecia, în fiecare sezon eram sigură că era ultimul acolo, dar după ceva timp m-am hotărât, în sfârşit, să accept o nouă provocare şi am venit în Germania. Am jucat la Celle în prima liga, Bad Wildungen, 6 luni în Koblenz şi apoi am revenit în Bad Wildungen din 2013”, a detaliat handbalista, într-o discuţie cu jurnalistul ProSport Marius Huţu, parcursul pe care l-a avut după plecarea din Liga Naţională.

Interul stânga a apărut în prim-plan în 2015, la 30 de ani, o vârstă la care se poate spune că a acumulat destulă experienţă competiţională. Secretul ascensiunii? „Probabil foarte multă muncă, puţin noroc că am evitat accidentările şi, în mod sigur, echipa şi persoanele apropiate care m-au susţinut necondiţionat”, a răspuns handbalista de la Bad Wildungen, colegă de generaţie cu Ada Nechita, notează Prosport.ro.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *