Bianca Andreescu va avea o stradă care îi va purta numele

Câștigătoarea US Open în fața Serenei Williams, Bianca Andreescu, va fi primită cu mare fast în orașul natal Mississauga, din apropiere de Toronto.

Parada „She The North” va avea loc în Mississauga Celebration Square şi va începe la ora locală 16.30 (23:30, ora României), a notat globalnews.ca.

Bonnie Crombie, primarul localității, îi va înmâna cheile orașului și va prezenta indicatorul stradal pe care scrie „Andreescu Way”.

„Nu m-am așteptat la nimic din toate astea, dar mă pot obișnui. Va fi foarte cool”, a spus prima sportivă născută în Canada care a câștigat un turneu de Mare Șlem.

Bianca Andreescu a câștigat US Open după ce a învins-o în finală pe Serena Williams, devenind prima jucătoare de tenis din Canada care triumfă într-un turneu de Mare Șlem. În urma succesului, Bianca Andreescu a urcat pe locul 5 în clasamentul WTA

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *