Iulia Vântur, turneu în Statele Unite

Iulia Vântur a uimit pe toată lumea când a plecat de la Pro TV, unde ăși construise o frumoasă carieră, pentru a deveni cântăreață în India.

Iulia Vântur a lăsat cariera în televiziune în spate şi îşi urmează drumul artistic, fiind în plină ascensiune. Fosta ştiristă Pro Tv , cooptată recent în echipa unui serial de acţiune alături de fiul lui Bob Marley, a mai notat un proiect de succes. Şatena a anunţat că va cânta în America alături de artistul indian Mika Singh, notează ziarul Click.

Iulia Vântur (39 de ani) nu mai apare la televizor, vine rar în România, dar urcă pe cele mai înalte scene. Fosta ştiristă a lăsat Bollzwood-ul, acolo unde practic s-a lansat în cariera muzicală, şi vrea să cucerească America. Ea şi-a anunţat fanii că urmează că susţină un spectacol în S.U.A, costul unui bilet fiind cuprins între 40 şi 150 de dolari.

„Sunt foarte încântată să cânt pentru voi, în SUA, alături de Mika Singh. O să cântăm, o să dansăm și o să petrecem de minune împreună. Sper să vă văd la spectacol”, a scris vedeta pe contul ei de Instagram.

Recent, Iulia Vântur a filmat la Londra pentru serialul tv ”Jack Stall Dead”, în care vedeta interpretează rolul unui agent secret. “Jo, personajul pe care îl întruchipez este o femeie foarte puternică, super antrenată, profesionistă de top, cu aptitudini remarcabile, de necombătut, care merge până în pânzele albe pentru a rezolva un caz. Este motivaţională!”, îşi descrie Iulia Vântur personajul.

Pregătirea pentru rol a fost ca o tabără militară pentru Iulia Vântur, s-a antrenat fizic foarte mult, a învăţat tehnicile de luptă specifice, iar antrenamentele pentru rol le-a făcut cu Daniel Lociccero, considerat antrenorul nr. 1 la Hollywood, care a lucrat pentru producţii precum «Mission Impossible», «Dunkirk» sau «Spiderman».

Din distribuția serialului “Jack Stall Dead” mai fac parte, alături de Iulia Vântur, Ali Jacko, Rohan Marley, fiul legendarului Bob Marley și Silvio Simac.

Sursă foto: arhivă personală

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *