Lady Gaga e din nou îndrăgostită, dar nu de Bradley Cooper

După ce s-a despărțit de iubitul ei, cu care a avut o relație de doi ani, Lady Gaga și-a găsit fericirea în brațele lui Dan Horton, proprietarul companiei Audio Engineering Consulting Group.

În urmă cu două luni, cei doi au fost văzuti sărutându-se în fața unui restaurant din California.

Acum, artista şi noul ei iubit, Dan Horton, au mers împreună la Pasadena Daydream Music Festival. Lady Gaga s-a distrat de minune în compania partenerului său şi pare mai îndrăgostită ca oricând.

„Lady Gaga este îndrăgostită de Dan. Ea sigur vrea să o ia încet în această relație, dar are sentimente pentru el și chiar îl place. Ei sunt adorabili și confortabili împreună, iar el o face să râdă mult”, au declarat surse din preajma lui Lady Gaga, pentru E!News.

„Îl știe de ceva timp și a devenit ceva romantic recent Dan este un tip simpatic și ea este încântată să petreacă timpul cu el astfel. Ei se simt confortabil deja pentru că au lucrat împreună de ceva timp. Ea se bucură că au apărut aceste știri și că nu trebuie să se ascundă. Vrea să poată ieși să facă diferite lucruri cu el”, mai precizează tabloidele internaţionale.

Artista a fost logodită cu Christian Carino, însă a rupt relaţia la începutul anului.

Sursa: eonline.com

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *