Adela Popescu, cu piciorul luxat în emisiune

Îndrăgita prezentatoare a emisiunii „Vorbește lumea” a suferit un mic accident și a apărut în emisiune cu glezna bandajată.

Adela Popescu s-a întors din concediul de maternitate, dar fanii ei au rămas uimiți când au văzut că are piciorul bandajat și merge șchiopătând.

Vedeta a alunecat pe scări și a făcut entorsă. Cu toate acestea, a făcut eforturi uriașe pentru a fi prezentă în emisiunea.

„Eram la aniversarea de patru ani de la nuntă cu soțul, mâncam un pește, beam un vin. Am primit telefon de acasă de mama: copiii plângeau și a trebuit să plec repede. Am ieșit în fugă să îl liniștim pe Alexandru și m-am prăvălit. Nu am voie să stau pe tocuri, dar am zis să arăt un pic respect”, a spus Adela, la Pro Tv.

„Am căzut cu copilul. M-am dus în Indonezia, la naiba, n-am pățit nimic, m-am întors întreagă și eu și copiii, și m-am prăvălit pe scări. Nici măcar nu aveam tocuri, eram în papuci’, a mai adăugat ea.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *