Monica Anghel a avut un accident de călărie. Cum arată vedeta

Monica Anghel a postat o poză recentă cu ea, în care apare aproape desfigurată. Vedeta a ținut să precizeze că nu e vorba despre o glumă.

Monica Anghel a postat pe reţelele sociale o fotografie în care apare cu multiple răni pe faţă. Deşi imaginea i-a cutremurat pe fani, vedeta a dat de înţeles că nu a păţit nimic grav.

„Cam asta păţeşti când te crezi Spiderman 😜😂😂😂😂😂🤟🤟🤟🤟🤟 dar sunt OK, că sunt vikingă 😂😂😂😂😂. Am încercat un cal nou, dar nu era Nelu Szekely cu mine, că dacă era el nu păţeam asta”, a explicat ea cu umor situaţia.

Nu e prima oară când Monica Anghel merge la echitaţie, dar de data aceasta s-a lăsat cu urme. Căci, deşi e experimentată în acest nobil sport, artista a căzut de pe cal şi s-a rănit serios la nivelul feţei. Cu toate acestea, cântăreaţa recunoaşte: „Nu pot să stau departe de ei”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *