Alexandru Papadopol și-a refăcut viața. Noua iubită, o actriță cunoscută

Alexandru Papadopol este din nou îndrăgostit de nimeni alta decât Adriana Irimescu, fosta soție e mentorului său, Adrian Titieni.

Alexandru Papadopol își retrăiește parcă povestea de dragoste pe care a avut-o cu fosta soție, Ioana Ginghină, cu noua parteneră! El și Adriana Irimescu, fostă Titieni, petrec mult timp împreună și în afara programului de lucru, dar și în timp ce își exercită meseria de actori, ambii făcând parte din distribuția aceluiași serial, așa cum cu ceva ani buni în urmă, Papi trăia alături de Ioana, pe vremea când jucau în telenovela românescă „Numai iubirea”.

Alexandru Papadopol pare că are o afinitate pentru colegele de breaslă, făcându-i plăcere să combine munca cu pasiunea. Fosta lui soție, Ioana Ginghină, de care a divorțat recent, este tot actriță, asemeni lui, iar cei doi s-au cunoscut, culmea, pe platourile de filmare ale telenovelei „Numai iubirea”, unde aceștia au fost protagoniști.

Alexandru Papadopol și noua iubită, Adriana Irimescu, sunt împreună și pe platourile de filmare

Pentru actor istoria pare că se repetă acum și cu noua iubită, fosta soție a lui Adrian Titieni, Adriana Irimescu, care este la rândul ei actriță și, mai mult decât atât, a obținut și un rol într-un serial alături de noul ei partener. Dragostea va pluti, astfel, în aer și de data aceasta pe platourile de filmare pentru Papadopol, pe care se pare că nu îl deranjează deloc să se împartă între îndatorire și viață personală, în același loc.

După ce au fost văzuți sărutându-se pasional pe stradă, iată că acum cei doi sunt împreună și pe platourile de filmare, fiind cooptați în același proiect. „Alexandru are rol principal într-un serial pentru HBO. Din distribuția proiectului TV face parte și Adriana Titieni, care interpretează un personaj secundar. Așa că sunt împreună și pe platourile de filmare. Filmările la acest serial au început în urmă cu vreo două luni”, au povestit surse din anturajul celor doi actori, citate de Libertatea. Preocupat de acest proiect, la care lucrează alături de noua femeie din viața lui, Alexandru Papadopol va putea abia din noiembrie să petreacă mai mult timp alături de Ruxi, fiica lui și a Ioanei Ginghină.

Întrucât programul de filmări este încărcat și presupune deplasări în afara Bucureștiului, actorul nu poate să respecte în această perioadă programul de vizită stabilit de comun acord la semnarea actelor de divorț. El intenționează însă să-și îmbunătățească relația cu Ruxandra și, pe viitor, să fie o prezență constantă în viața acesteia.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *