Bogdan Drăghici, președintele T.A.T.A, a fost arestat sub acuzația de viol

Președintele asociației T.A.T.A (Alianța Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor)
a fost arestat pentru 30 de zile, pentru că și-ar fi violat fiica vitregă de 10 ani.

Surse judiciare au precizat, pentru Mediafax, că Bogdan Drăghici și-ar fi violat chiar fiica vitregă în urmă cu câțiva ani. Bărbatul este bănuit de viol și agresiune sexuală, iar plângerea a fost depusă de mama fetei. Mai mult, faptele de care este Drăghici bănuit ar fi fost săvârșite pe parcursul a 4-5 ani și ar fi vorba de mai multe victime, arată aceleași surse.

Agresiunea a avut loc acum câțiva ani, când fetița avea 10 ani. Potrivit unor surse judiciare, bărbatul își abuza fiica atunci când mergea în deplasări și ar avea chiar și filmări cu abuzurile la care a supus-o. Faptele au avut loc în perioada 2013 – 2016.

În prezent, președintele Alianței este reținut în Arestul Central al Poliției Capitalei. T.A.T.A. este o entitate care, de-a lungul timpului, a militat pentru drepturi egale între mămici și tătici în familie, inițiind mai multe acțiuni în acest sens. Câteva dintre aceste acțiuni sunt militarea pentru instituirea Zilei Tatălui sau sesizarea Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării în privința unor declarații sau intenții ale autorităților care ar fi fost defavorabile tăticilor.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *