Eusebiu și Teodora de la „Insula iubirii” s-au despărțit. Vezi cum a reacționat bărbatul

Unul dintre cele mai solide cupluri de la Insula iubirii, și pe care toți îi credeau de nedestrămat, s-a despărțit.

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pe „Insula iubirii”. După ce și-a dat seama de ce fel de om este Eusebiu și a aflat șocată că a fost înșelată cu o prostituată, Teodora și-a tăiat brățara de cuplu, declarând că fostul ei iubit este un om slab.

Teo și Eusebiu s-au despărțit

Eusebiu a reacționat dur la auzul cuvintelor fostei iubite

Chemat de Radu Vâlcan la bonfire, Eusebiu a declarat că este sigur pe sentimentele lui și că vrea să o ceară în căsătorie pe Teo. Însă, după ce a văzut că aceasta și-a tăiat brățara de cuplu, atitudinea lui s-a schimbat complet. „Noi ne-am ales amândoi, eu am ales-o pe ea, ea m-a ales pe mine. Acum am conștientizat. Nu m-a văzut de la început? M-ai văzut că sunt slab, nu? De ce a venit atunci, ca să-mi spună că sunt slab?”, a spus Eusebiu, vizibil deranjat de decizia Teodorei.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *