Miley Cyrus a divorțat după niciun an de la căsătoria cu Liam Hemsworth

Miley Cyrus a divorțat actorul Liam Hemsworth, la doar 8 luni de la căsătorie. Ei aveau o relație de 10 ani, timp în care s-au despărți și împăcat de mai multe ori.

„Liam și Miley au luat decizia de a merge pe drumuri separate în acest moment”, a declarat o sursă apropiată de vedeta pop pentru People. „Evoluând în permanență și schimbându-se atât ca parteneri cât și ca persoane, ei s-au hotărât că în acest fel se pot concentra cel mai bine fiecare asupra propriei persoane și cariere”, a mai spus sursa, precizând că Miley Cyrus și Liam Hemsworth vor rămâne „părinții dedicați ai animalelor pe care le dețin împreună în perioada pe care o vor petrece cu drag separat”.

Au surprins-o sărutându-se cu cea mai bună prietenă

Săptămâna trecută, Miley Cyrus a fost văzută sărutându-se cu bloggeriță Kaitlynn Carter, recent divorțată și ea, în timp ce se aflau în vacanță în Italia, la Lacul Como. O altă sursă a declarat pentru Entertainment Tonight că Miley și Kaitlynn nu au încercat deloc să ascundă că se întâmplă ceva între ele. Desigur, este cunoscut faptul că vedeta și Kaitlynn sunt prietene de ceva vreme și este posibil ca între ele două să nu fie vorba despre o relație romantică.

Zvonurile legate de o despărțire între Cyrus și Hemsworth s-au amplificat după ce cântăreața a publicat online o fotografie în care putea fi văzută fără inelul de căsătorie.

Cântăreața și actorul Liam Hemsworth s-au întâlnit cu aproape un deceniu în urmă pe platourile de filmare la The Last Song. Cuplul a devenit public în 2012, dar apoi după mai mult timp de despărţire, în 2015 s-a reunit. Cei doi s-au căsătorit în decembrie 2018.
Citeşte întreaga ştire: Miley Cyrus și Liam Hemsworth se despart la niciun an de când s-au căsătorit

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *