Românii au talent, într-o formulă nouă. Află care jurat va fi înlocuit din toamnă

Iubitul show „Românii au talent” va reveni din toamnă pe micile ecrane, cu o nouă formulă de jurați.

E forfotă mare în PRO TV, după ce Florin Călinescu, om de bază în show-ul de divertisment „Românii au talent”, a anunțat că alege o carieră politică, incompatibilă, de altfel, cu scaunul de jurat în emisiune. Iată că în locul lui vine un al monstru sacru al divertismentului.

E anul lui! Horia Brenciu va fi jurat nu doar la „Vocea României”, ci și la „Românii au talent”, la PRO TV. Dacă la „Vocea României” a înlocuit-o pe Andra, la „Românii au talent” va fi în locul lui Florin Călinescu, a aflat Click!. Horia Brenciu revine în forță la show-urile PRO TV. Mai e puţin şi televiziunile dau startul grilelor de toamnă cu emisiunile de mare audiență. Au mai rămas însă câteva „necunoscute”, iar Click! vă spune una dintre acestea. Este vorba despre înlocuitorul juratului Florin Călinescu, de la „Românii au talent”, show-ul care face mari audienţe la PRO TV.

Horia Brenciu este asul din mâneca PRO TV. Vara încă nu s-a terminat, iar televiziunile menţin suspansul privind grilele de programe. Unul dintre cele mai ascunse secrete PRO TV este noul jurat al emisiunii „Românii au talent”, ale căror preselecţii vor începe în curând în Bucureşti şi în ţară.

Horia Brenciu va fi coleg cu Andra la «Românii au talent»


Click! a aflat că noul jurat care li se va alătura Andrei, lui Andi Moisescu şi lui Mihai Petre va fi nimeni altul decât Horia Brenciu (47 de ani). Omul-orchestră a fost cooptat şi în acest proiect după ce s-a întors şi la „Vocea României”, de unde a plecat în anul 2014. S-ar părea că Brenciu filmează pentru emisiunea de talente muzicale zilele acestea, iar când vor începe preselecţiile pentru „Românii au talent” se va plimba și prin ţară cu echipa emisiunii.

Horia Brenciu vrea să-și demonstreze valoarea


Momentan, încă nu s-a făcut public faptul că Horia Brenciu va fi jurat la „Românii au talent”, însă vă putem spune ce a declarat când a fost anunţată prezenţa lui în juriul „Vocea României”. „Revenirea la «Vocea României» este neașteptată, binevenită și, recunosc, emoționantă. În acest sezon voi fi calm, liniștit, nu mă voi mișca de pe scaun, nu mă voi certa cu nimeni și sub nicio formă nu voi cânta din când în când cu band-ul emisiunii. Voi fi precum un maestru yoghin. Voi căuta o voce nouă, plină de viață, o voce care să-mi aducă cel de-al treilea titlu”, a spus Horia Brenciu.

Horia Brenciu a mai fost vedetă PRO TV


Horia Brenciu, actor, cântăreţ și prezentator, nu este la prima colaborare cu PRO TV. Puţini ştiu că în 2006 a jucat în serialul „Om sărac, om bogat”, unde l-a interpretat pe Titi Prodan. În perioada 2011-2013, a fost jurat alături de Smiley, Loredana şi Marius Moga în show-ul „Vocea României”, ca mai apoi, în 2014, să plece la Antena 1, unde a fost jurat în showul „X Factor”. Puţini ştiu că Brenciu a avut prima apariţie tv în vara lui 1993, în producţia TVR „Concurs de seducţie”, realizată pe litoral, la Costineşti. Următorul show prezentat de Brenciu a fost în octombrie aceluiaşi an, concursul „RoBingo”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *