Un tânăr a murit după ce a mâncat un hamburger de la fast food. S-a întâmplat în Focșani

Un tânăr de 23 de ani din Focșani, taximetrist, a murit după ce a mâncat de la fast food. Tragedia s-a întâmplat luni, când lucra de noapte și s-a oprit în jurul orei 03.00 a.m. să-și cumpere ceva de mâncare.

Acesta a optat pentru un hamburger, iar la scurt timp după ce a mâncat a început să i se facă rău. Văzând că starea de rău nu-i trece, a decis să meargă la Spitalul Județean din Focșani, unde a fost internat cu afecțiuni gastroenterologice.

Însă totul a mers din rău în mai rău, iar starea lui s-a agravat încontinuu, în mod alert, astfel că medicii l-au transferat la Secția de terapie intensivă.

Nu a durat mult până când tânărul a intrat în stop cardiorespirator și a decedat, medicii nemaiputând să facă nimic pentru a-l salva. Toți cunoscuții au rămas șocați când au auzit ce s-a întâmplat.

Cel mai probabil familia va cere o necropsie pentru a se afla exact cauza morții tânărului. Conform reprezentanților Spitalului Județean „Sf. Pantelimon”, băiatul s-a prezentat la spital cu vărsături puternice și diaree, spunând că ultima oară a mâncat la un fast food din oraș.

„A fost internat la boli infecțioase sub tratament. I s-au făcut numeroase investigații și a fost văzut de către mai mulți medici: infecționist, gastroenterolog, chirurg, cardiolog. Pentru că nu răspundea la tratament și starea lui se deteriora, a fost mutat în ATI, sub tratament.

Era conștient și a vorbit tot timpul cu medicii. Din păcate nu a răspuns la niciun tratament și a continuat să verse până a intrat în stop cardiorespirator. A fost resuscitat aproximativ o oră, dar, din nefericire, fără răspuns”, au spus reprezentantii spitalului, potrivit monitoruldevrancea.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *