Robbie Williams și tatăl său pe scena de la Untold 2019

Moment emoționant la concertul lui Robbie Williams. Artistul a cântat cu tatăl său pe scena de la Untold, spre surprinderea și bucuria fanilor care au asistat la eveniment.

Fanii lui Robbie Williams și ai festivalului Untold au avut parte de o surpriză de zile mari din partea artistului la concertul susținut de acesta la Cluj. Solistul și-a adus tatăl pe scenă. Cei doi au cântat împreună și au fost primiți pe scenă în ropot de aplauze.

Captură foto: Youtube

Artistul britanic le-a oferit un moment de excepție celor adunați pe Cluj Arena. Zeci de mii de spectatori l-au aclamat pe Robbie Williams când l-a adus pe tatăl său pe scenă. Cei doi au interpretat Sweet Caroline, piesa făcută celebră de Neil Diamond.

Fanii artistului s-au bucurat de un spectacol inedit, în care Robbie nu numai a cântat cele mai cunoscute piese ale sale, ci a știut să electrizeze publicul, cu care a relaționat pe tot parcursul show-ului. Cu siguranță interpretarea piesei împreună cu tatăl lui, Peter Williams, a fost unul dintre momentele cele mai emoționante de la Untold.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *