Dragoș Moștenescu, Costel de „La Bloc”, își continuă carieră în Anglia, cu succes

Actorul Dragoș Moștenescu, cunoscut pentru rolul lui Costel Jurcă din serialul românesc „La Bloc”, se bucură de succes pe plan actoricesc, în Anglia, unde s-a mutat încă din 2017.

Fostul actor din serialul de comedie „La Bloc” s-a mutat în urmă cu doi ani la Londra. După luni grele de muncă şi de dat din coate, căci în Anglia este o concurenţă acerbă privind show-urile de stand up comedy, iată că Dragoş Moştenescu îşi savurează din plin primul mare succes, un spectacol de muzică şi umor, „All Aboard!”

După multe eforturi pentru a reuşi în stand-up comedy, iată că Dragoş Moştenescu (52 de ani) are veşti bune pentru fanii români aflaţi la muncă în Marea Britanie. Actorul de comedie a anunţat pe contul său de Facebook că, în perioada 1-25 august, cu începere de la orele 19.30, va juca în comedia muzicală „All Aboard!” (n.r- „Cu toţii la bord!”), în cadrul Festivalului Edinburgh.

A plecat dezamăgit de câștigurile din țară

Actorul s-a chinuit să răzbată în lumea artistică din Marea Britanie, dezamăgit că în propria ţară nu mai avea câştiguri decente, care să îi asigure un trai bun pentru el, soţia Luminţa, cu care este împreună de 18 ani, gemenele Ana şi Elena (de 10 ani) şi Luca (12 ani): “Chiar îmi doresc un «one man show» în Anglia, iar cu varianta lui românească să merg prin ţară, fiind un spectacol cu umor şi muzică. Colaborarea cu televiziunile este în pauză, momentan, deşi eu mi-aş dori un nou serial”, declara Dragoş Moştenescu pentru Click! în urmă cu doi ani, atunci când anunţa că visează la o carieră internaţională. Tot atunci el ne-a mai spus că, după ce va reuşi să vândă conacul de 175.000 de euro din Teleorman, dar şi apartamentul din Bucureşti, îşi va lua cu el şi familia. Cum însă lucrurile au stagnat iniţial în Anglia, căci concurenţa este acerbă, actorul a mai acceptat în România câteva colaborări, inclusiv la reality-show-ul “Ferma Vedetelor” de la Pro TV. Dragoş Moştenescu a cunoscut celebritatea cu rolul lui Costel Jurcă din serialul “La Bloc”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *