Criminalul din Caracal nu va fi pedepsit cu închisoare pe viață. Legislația îl protejează

După ce și-a recunoscut crimele, criminalul din Caracal, Ghoerghe Dincă, va fi readus acasă pentru investigații suplimentare.

Gheorghe Dincă va fi dus de către politiști în propria gospodărie, acolo unde va fi pus în fața descoperirilor făcute de oamenii legii pentru a afla mai multe detalii despre felul în care s-au produs atrocitățile comise de bărbatul din Caracal.

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dinca, si-a recunoscut ambele crime: atât în cazul Alexandrei Măceșanu (15 ani), cât și al Luizei Melencu (18 ani), a declarat avocatul din oficiu al bărbatului. Suspectul ar fi spus însă că fetele ar fi venit de bună voie pentru a întreține relații sexuale. El a mai spus și că le-a batut pe cele două adolescente.

Legislația penală este în favoarea lui Gheorghe Dincă

Liviu Avram – redactor-sef adjunct Adevarul: „politicienii, de 2 ani si jumătate, imprimă în această țară atmosfera de impuritate pentru infractori. Noi am spus ca toate modificările aduse legislației sunt în favoarea infractorilor și niciuna în favoarea victimelor. Și la asta se adaugă și alte modificări legilative de natură să împiedice instituțiile de aplicare a legii să acționeze sau măcar să le timoreze. Și acum culegem roadele acestei politici lansate de la cel mai înalt nivel, din Parlament. De aceste indulgențe introduse în Codul Penal și în Codul de Procedură Penală va beneficia și Gheorghe Dincă, chiar dacă a comis fapta înainte ca aceste modificări să intre in vigoare. Nu poate fi condamnat la închisoare pe viață pentru că are 60 de ani, eliberarea condiționată după ce a ispășit o treime din pedeapsă, va beneficia de recursul compensatoriu, i se va scadea 20 % din pedeapsă.”

Procurorii DIICOT anunță că au extins acțiunea penală și pentru infracțiunea de omor calificat în cazul lui Gheorghe Dincă. Aceasta infracțiune se adaugă celor de viol și trafic de minori de care era acuzat până acum suspectul.

Și-ar fi violat și propria fată

O femeie care susține ca a fost colegă de liceu cu fiica inculpatului a mărturisit că se știa că aceasta era violată de tatal ei. ”Acest jeg de animal își viola fata din clasa a 7-a. Fata lui era cu mine în liceu și aflase toată clasa, dar mama sa, adică soția care lucra la spitalul din Caracal, ținea la prestigiu personal mai mult. Și spunea că fata are ceva cu tatăl său nicidecum invers. Acum fata are 37 de ani și o viola de 12 ani. Amândoi soți trebuie închiși. Și ea pentru tăinuire. Țin să precizez că am fost în clasă cu fie-sa și stiu ce zic. Azi s-a făcut dreptate.”, a precizat femeia pe o rețea de socializare.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *