Surpriză: la 44 de ani este însărcinată cu primul copil

După tratamente și fertilizare in vitro, visul lui Natalie Imbruglia de a deveni mamă se va adeveri. La 44 de ani, actrița este însărcinată cu primul său copil.

Artista a urmat un tratament de fertilizare in vitro şi a apelat la o bancă de spermă, informează Agerpres. Natalie Imbruglia a precizat că îşi doreşte „de foarte mult timp” să devină mamă într-un mesaj ce însoţeşte o poză a sa, cu burtica proeminentă vizibilă, pe care a postat-o pe Facebook.

„And as you can see from the pic.. there is another announcement… (no I haven’t swallowed a watermelon). I’m expecting my first child this Autumn. For those of you that know me, this has been something I have wanted for a very long time and I’m blessed that this is possible with the help of IVF and a sperm donor-I won’t be saying anything more on that publicly. I’m so excited about this next adventure… a new album and I’m going to be a mum!”

O mămică în devenire activă

În afara veştii despre sarcină, Natalie a mai avut o veste bună pentru fani. De pe Instagram aceştia au aflat că vedeta a semnat un nou contract cu casa de discuri BMG. „În ultimele 18 luni am fost ocupată lucrând la un nou album şi abia aştept să împărtăşesc noile mele piese cu voi toţi!!!”, le-a scris ea fanilor. Referindu-se la sarcină, Natalie Imbruglia a precizat că aşteaptă copilul în cursul toamnei. „Pentru cei care mă cunosc, îmi doresc un copil de foarte mult timp şi mă simt binecuvântată că voi putea să-l am cu ajutorul fertilizării in vitro şi a unui donator de spermă – nu voi mai face alte declaraţii despre acest lucru în mod public”, a adăugat ea.

Cine este Natalie Imbruglia?

Talentul său în muzică a fost descoperit de managera Anne Barrett într-un bar, ceea ceea ce i-a aus un contract cu BMG/RCA. Ei au fost atât de impresionați de vocea Nataliei, încât au dus-o cu ei în Statele Unite, unde s-a înregistrat primul album al ei (Left of the Middle).

La acest albun, Natalie a colaborat cu mulți producători, ca de exemplu Phil Thornalley (Ex „The Cure”), Mark Plati (David Bowie) sau Nigel Goldrich, care a produs „Ok Computer” pentru Radiohead. Aceștia i-au oferit un anumit grad de libertate cântăreței, pentru ca ea să-și poată pună amprenta peste creații. În timpul șederii în SUA, a avut o aventură cu starul din Prietenii tăi, David Schwimmer.

Este de două ori câştigătoare a Brit Award, iar în anii ’90 a jucat și în telenovela australiană „Neighbours”.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *