Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat. Care au fost motivele despărțirii?

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au mers la notar pe 19 iunie pentru a depunde actele de divorț și au mai avut la dispoziție încă 30 de zile pentru a reveni asupra deciziei. Din păcate, hotărârea lor a fost de neclintit.

Astfel, pe 23 iulie, actorii Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărtit oficial și fiecare va merge pe drumul lui. 

Acum o lună, toată lumea era surprinsă că Ioana Ginghină (41 de ani) şi Alexandru Papadopol (44 de ani) divorţează după 12 ani de mariaj. Problemele celor doi sunt mai vechi, de peste un an, însă acum au decis să-şi spună „Adio!” şi să se separe.

El a decis să încheie mariajul

O persoană apropiată cuplului a făcut mărturisiri șocante. Actorul ar fi decis să se despartă de soția lui, deoarece „vrea ea să-și trăiască viața”. Ioana și fiica lor sunt foarte afectate de ceea ce se întâmplă și merg la psiholog.

„Discuţiile aprinse între Ioana şi Papi au început din senin anul trecut, în timpul vacanţei de vară. Ruxi a încercat de câteva ori să îi potolească, dar nu a reuşit. El s-a mutat înainte de Crăciun într-un apartament al părinţilor lui, iar ea a tot încercat să rezolve criza din mariajul lor. Timp de două luni, Ioana, Papi şi Ruxandra s-au întâlnit la restaurant pentru a discuta pe teren neutru, fără nervi, însă el a rămas la ideea lui că vrea să fie liber şi să-şi trăiască viaţa. Probabil traversează o criză existenţială tipică bărbaţilor trecuţi de 40 de ani. În ultimele trei luni, Papi a rupt orice legătură cu soţia şi cu fiica lui. Rareori îi transmite Ioanei mesaje prin intermediari.

Pentru a depăşi cu bine această perioadă, Ioana şi Ruxi merg la psiholog, iar situaţia e sub control. Ruxi petrece mai mult timp cu mama ei şi practic viaţa ei nu s-a schimbat major. Însă pentru Ioana era important ajutorul lui Papi şi al părinţilor lui care acum nu îi mai răspund la telefon şi nu mai sunt interesaţi nici de Ruxi. El a cerut divorţul, nu ea, iar Ioana îi va face pe plac doar pentru a avea linişte să-şi crească fetiţa.”, au declart apropiați ai cuplului.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au făcut partajul bunurilor comune

Ioana Ginghină rămâne cu casa şi cu îngrijirea fetiţei lor, Ruxandra (11 ani), iar Alexandru Papadopol va avea program de vizită şi de stat cu copilul. Din păcate, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au ajuns la despărţire după o frumoasă poveste de dragoste înfiripată pe vremea când filmau pentru telenovelele de la Acasă TV. Ei au jucat împreună în producţia „Daria, iubirea mea”, realizată de producătoarea Ruxandra Ion, cea care i-a dus în fața altarului și care le-a botezat fetița.

Profund afectată de această experiență, actrița a spus că nu își dorește să vorbească despre divorțul de Alexandru Papadopol… fiind epuizată psihic.

„Nu vreau să vorbesc despre asta nimic. Asta am zis tuturor care m-au sunat azi, să mă înţelegeţi şi pe mine că nu pot, nu pot! Fizic, psihic, nu pot. Nu mă simt bine şi nu pot să zic acum nimic. Azi e o zi specială, sunt tot timpul cu Ruxi lângă mine, e o zi specială şi pentru Ruxi şi trebuie să mă înţelegeţi acum că nu pot, adică nu este strict de nimic, dar nu pot, fizic, nu sunt în stare acum, poate peste o zi, două, cinci, nu ştiu, dar în momentul acesta nu pot. (…). Ne-am întâlnit, dar mai este ceva de semnat. (…) Astăzi a fost cu Ruxi şi a fost un pic mai complicat, adică nu mai e numai de mine acum, ştii?”, a declarat Ioana Ginghină pentru Antena Stars.

Ginghină și Papadopol își continuă cariera separat

Cariera Ioanei Ginghină a continuat şi a jucat în mai multe producţii, cel mai recent serial fiind „O grămadă de caramele” de la Happy Channel. După ce vor termina actele de divorţ, Ioana Ginghină va participa la un casting pentru un nou proiect, iar Alexandru Papadopol se va îndrepta către celelalte proiecte ale lui din teatru, televiziune și şcoala de cinema pe care o are.

Ioana Ginghină vrea, însă, să-și refacă viața după divorțul de „Papi”

„Ioana Ginghină îşi trăieşte viaţa în continuare, nu mai vrea să privească în urmă. Se distrează, iese în oraş şi nu refuză nici o ofertă. Ioana Ginghină speră să-şi găsească pe cineva, la un moment dat, însă momentan îşi doreşte să petreacă mai mult cu familia ei din Sibiu”, ne-au spus surse apropiate Ioanei Ginghină. În ceea ce-l priveşte pe Alexandru Papadopol, surse din apropierea lui ne-au mărturisit că „nu-i place să vorbească despre viaţa de familie, e mai taciturn şi nu poţi să intri cu cizmele în viaţa omului dacă el nu vrea să-ţi împărtăşească detalii despre el”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *