What’s Up vrea să învețe limba romani. Nu oricum, ci la facultate

Artistul What’s Up, pe numele său adevărat Marius Ivancea, s-a hotărât să dea la facultate. Și nu orice specializare: vrea să studieze limba și literatura romani, la Universitatea din București.

Decizia a fost luată, conform artistului, pentru că își dorește să învețe limba înaintașilor săi.

What’s UP mărturisește că, în sfârșit, s-a hotărât să dea examen de admitere, iar alegerea specializării nu a fost luată la întâmplare, ci este un tribut adus originii etnice din care se regăsesc înaintașii mamei sale, cu care are o relație specială, fiind în egală măsură și prietena sa cea mai bună.

Mai mult, mama artistului și-a tatuat semnătura fiului său, același tatuaj ce se regăsește și pe mâna lui What’s UP, practic semnătura sa stilizată. ”Avem ceva sânge țigănesc și asta mă face să-mi doresc mai mult să învăț limba romani, de ce nu, să-mi fie mai ușor să scriu texte pentru melodii și în respectiva limbă”, ne-a spus compozitorul.

What’s UP s-a născut pe 8 februarie 1989 în București. Încă din copilarie, muzica a fost pentru acesta cea mai mare pasiune.La 14 ani era deja textier la Atomic TV. La 17 ani, What’s UP a scos primul sau videoclip.

La inceputul anului 2011 artistul a înființat Moondust Production. La scurt timp, proiectele au început să apară, printre care și pachete muzicale pentru emisiuni televizate (Kanal D, Antena 1, Euforia TV). La vârsta de 22 de ani, What’s UP a scos prima sa piesă de succes, „Habar n-ai tu”, în colaborare cu Maximilian, după care artistul a anunțat primul său album, „Povestea inimii”.

Notorietatea artistului a crescut considerabil în momentul lansării hitului „K la meteo”, în colaborare cu Andra. Piesa a devenit rapid unul dintre hiturile anului 2012, fiind nominalizată la categoria „Best Romanian Act” la MTV Europe Music Awards.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *