Rar o vezi așa. Vezi cum arată Andreea Esca în costum de baie.

Rar sau chiar deloc se întâmplă să o surprinzi pe Andreea Esca în costum de baie. Dar iată că vedeta a fost suprinsă pe plajă, alături de soțul ei, într-o binemeritată vacanță.

Andreea Esca, probabil cea mai cunoscută figură din PRO TV, nu a făcut din viața personală un secret de stat, afișând pe rețele sociale poze din timpul liber, din vacanțe sau de la reuniuni de familie. Însă imagini cu ea, relaxându-se în costum de baie, lângă francezul sexy de acasă, Alexandre Eram, nu s-au văzut prea des. Click! ți-o arată pe vedetă așa cum nu o vezi la pupitrul știrilor de la ora 19.00!

Andreea Esca a devenit emblema ProTV, alături de care şi-a început cariera la 1 decembrie 1995, printr-un salut rămas celebru, „Bună seara România, Bună seara Bucureşti, Pro TV te salută”. Are 46 de ani, doar 1,62 metri înălţime, însă atuurile ei fizice sunt zâmbetul mortal şi decolteul generos. Prezentatoarea ştirilor de la ora 19.00 ştie să-şi pună bustul în valoare şi alege mereu ţinute sexy atât la evenimentele mondene, cât şi la pupitrul ştirilor. Rochiile cambrate în talie, de lungime medie și cu vedere la decolteu sunt preferatele ei.

Pentru ieșirea la plajă, vedeta a optat pentru un costum de baie negru și pentru o rochie de plajă în aceeași culoare. Părul prins, ochelari mari, cercei lungi. Lângă ea, preocupat mai mult de telefon, bărbatul cu care s-a măritat la 29 aprilie 2000, omul de afaceri francez Alexandre Eram (49 de ani). Spre deosebire de multe vedete care fac tot posibilul să nu fie văzute la plajă, ba chiar „se bronzează” îmbrăcate, Andreea Esca și-a păstrat și de această dată firescul, naturalețea dezarmantă, șarmul. Nu are abdomen sculptat, dar nu s-a ferit să se afișeze în costum de baie în văzut tuturor, nu are cele mai subțiri picioare, dar nu s-a înfășurat în prosop, iar prin această atitudine nu face decât să-și sporească numărul fanilor și să câștige admirația femeilor care poate, până acum, aveau complexe legate de aspectul fizic.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *