Fostul solist al trupei Cargo și-a văzut moartea cu ochii într-un accident pe motor

Solistul trupei Cargo, Ovidiu, a fost implicat într-un grav accident de motocicletă, din care a scăpat ca prin urechile acului.

Ovidiu Ioncu Kempes și-a văzut moartea cu ochii luni seara, când a fost implicat într-un accident grav.

Din senin, șoferul unui autoturism a întors, fără a se asigura în prealabil, în fața motorului condus de Ovidiu. Acesta n-a avut timp să evite impactul, astfel că a intrat violent în lateralul mașinii.

A scăpat, dar are răni grave

Pericolul de deces a fost mare. Din fericire, a scăpat cu viață, însă cu multe răni grave, precum umăr și cot dislocate, nasul spart și multe răni la nivelul feței.

În urma impactului puternic, casca i s-a spart, iar cioburile i-au facut multe răni pe chip. Ovidiu a fost dus de urgență la spital și, din fericire, nu există răni interne, care ar fi fost cele mai periculoase în starea lui.

Medicii au intervenit rapid și i-au pus oasele la loc, l-au pansat unde existau răni și i s-a spus că poate pleca acasă, după 2 zile de spitalizare.

„A ținut Dumnezeu cu el”, a spus Georgiana Dodan, soția artistului în vârstă de 53 de ani. În acest moment, Ovidiu se află în afara oricărui pericol.

Chiar dacă are ghips și merge cu ortze, Ovidiu nu vrea să rateze evenimentul Moto Bikers Party organizat la Ramnicu Sărat, iar soția este de părere că „îi face bine psihic…ce să zic, nu-i un lucru bun nici să stai la pat”, potrivit Libertatea.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *