Soția șeicului din Dubai a fugit cu copiii și 39 milioane de dolari

Soția șeicului din Dubai, prințesa Haya, a fugit din Emiratele Arabe Unite. Aceasta ar fi plecat împreună cu copiii ei și cu 39 de milioane de dolari. Prințesa Dubaiului ar fi cerut inițial azil în Germania, dar acum ar locui într-o vilă de 107 milioane de dolari, în Kensington (Marea Britanie).

Prințesa Haya Bint al-Hussein, soția lui Mohammed Al Majtoum (69 de ani), s-a ascuns în Londra, iar surse apropiate de ea susțin că îi este frică să nu fie ucisă. Potrivit presei britanice, Prințesa Dubaiului ar fi cerut azil politic și ar fi depus deja actele de divorț. În urma acțiunii sale, mai multe surse susțin că a izbucnit o criză diplomatică între Germania și Emiratele Arabe, unde șeicul este premier, vicepreședinte și conducător al Dubaiului. Există voci care susțin că emirul le-a cerut autorităților din Berlin să o înapoieze pe prințesă, însă oficialii ar fi refuzat. Acum, Prințesa Haya s-ar afla în Marea Britanie, așteptând cu nerăbdare să primească azil politic.

CINE ESTE PRINȚESA HAYA

Prințesa Haya este de origine iordaniană și a fost educată în Marea Britanie. Ea s-a căsătorit cu șeicul Mohammed Al Majtoum în 2004, devenind a șasea lui soție. Conducătorul Dubaiului are 23 de copii cu șase soții, relatează BBC. Ce a făcut-o pe prințesa Haya să părăsească luxul din Dubai și să ajungă să se teamă pentru viața ei? Surse apropiate de anturajul acesteia susțin că ea ar fi aflat detalii șocante despre întoarcerea misterioasă a uneia dintre fiicele șeicului, Latifa.

Tânăra fugise din Dubai cu ajutorul unui francez, dar a fost interceptată de mai mulți bărbați înarmați pe o coastă din India și obligată să se întoarca acasă. La acea vreme, prințesa Haya, dar și fostul președinte irlandez Mary Robinson, au apărat reputația Dubaiului în acest caz. Autoritățile au declarat că fugara Sheikha Latifa putea fi exploatată în străinătate și că acum este „în siguranță în Dubai”. Mai mulți activiști pentru drepturile omului susțin că șeicul Mohammed a răpit-o pe fiica lui și că o ține sechestrată. Acum, prințesa Haya ar fi aflat adevărul despre acest caz, ceea ce a făcut-o să-i fie frică de soțul ei.

Dacă șeicul Mohammed Al Majotoum îi va cere Marii Britanii să o înapoieze pe prințesa Haya, relațiile diplomatice cu Dubaiul vor fi puse în pericol. Cazul este unul dificil și pentru Iordania, în contectul în care prințesa Haya este sora vitregă a Regelui Abdullah. Mai mult de un sfert de milion de iordanieni lucrează în Emiratele Arabe Unite, iar Iordania nu își poate permite un conflict cu Dubaiul.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *