Jeff Bezos a divortat. Vezi cu cat s-a ales fosta sotie

La începutul acestui an, cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos, în vârstă de 54 de ani, anunța că el și soția lui din ultimii 25 de ani divorțează. Vestea a venit ca un șoc și imediat au început speculațiile, dată fiind averea imensă pe care cei doi, fondatori ai companiei Amazon, o au împreună.

Însă Jeff Bezos și soția lui scriitoare, MacKenzie Bezos, în vârstă de 48 de ani, care au patru copii împreună, au reușit să se înțeleagă exemplar, niciun fel de detalii picante sau vreun scandal neajungând în presă. Asta, chiar dacă miliardarul are deja o nouă iubită, jurnalista Lauren Sanchez, în vârstă de 49 de ani, care și ea a divorțat după 13 ani de mariaj.

jeff bezos

Astfel, Jeff Bezos a rămas cu 75% din companie, iar fosta sa soție cu 4%. În plus, MacKenzie şi-a cedat şi toate drepturile de vot lui Jeff Bezos și şi-a cedat participaţia la publicaţia Washington Post şi la Blue Origin, compania prin care CEO-ul Amazon doreşte să contruiască rachete.

Cei doi au acționat ca o pereche până în ultimul moment, ei făcând publice detaliile financiare ale divorţului pe Twitter, în postări publicate pe conturile personale la aceeaşi oră.

Întregul pachet deţinut de cei doi Bezos valorează 143 de miliarde de dolari, la valoarea actuală a acţiunilor. Astfel, Jeff Bezos va rămâne şi cel mai bogat om din lume, cu o avere de peste 130 de miliarde de dolari, potrivit topului Forbes.

MacKenzie Bezos a fondat Amazon alături de soţul ei, la doar un an după ce s-au căsătorit, în 1993, iar în primii ani de existenţă ai acesteia a jucat un rol important. În ultimii ani, ea s-a retras, concetrându-se mai mult pe acţiunile caritabile.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *