Florin Morariu este primul roman care primeste decoratie Reginei Angliei pentru curaj

Florin Morariu, românul care a pus pe fugă teroriștii cu un făcăleț, în timpul atentatului din iunie 2017, s-a simțit azi ca un supererou! În urmă cu câteva ore, el a primit distincția „Commendation for Bravery”, din partea reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și a povestit pentru Libertatea cum a decurs ceremonia. Ceremonia de la Turnul Londrei, în cadrul căreia a primit premiul Florin Morariu, a fost oficiată de Sir Kenneth Olisa, în absența Majestății Sale.

florin morariu

Românul a fost decorat, alături de alți doi britanici, o femeie și-un bărbat, „pentru ajutorul acordat altora în timpul unui atac terorist”. În seara zilei de 3 iunie 2017, Florin nu doar că a adăpostit mai mult persoane în brutăria din Londra în care lucra, dar l-a și pus pe fugă pe unul dintre atacatori. În urmă cu puține momente, Florin a povestit, pentru cititorii Libertatea, cum s-a simțit la ceremonia londoneză. „Eu am rămas un om simplu, ca întotdeauna. Și ajungi la un eveniment fastuos, într-o țară străină, iar oamenii se uită zâmbind la tine, te aplaudă, te felicită, te strâng de mână și-ți spun cuvinte calde. E ceva, deosebit”, ne-a spus el.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *