Lui Catalin Morosanu ii vine greu sa creada de cate ori face sex pe zi Brigitte Sfat

Brigitte Sfat a făcut dezvăluiri intime la show-ul Ferma. Bruneta a mărturisit de câte ori pe zi întreține relații sexuale cu partenerul ei de viață. Concurenții de la show-ul Ferma, difuzat de Pro TV, au jucat „Adevăr sau provocare”.

brigitte sfat
brigitte sfat

În cadrul jocului, Cătălin Moroşanu a fost întrebat de Diana Belbiţă de câte ori face sex cu soţia lui într-o săptămână. Sportivul a spus că face sex cu soţia lui de cel mult două ori pe săptămână. Ulterior, Brigitte Sfăt a făcut și ea dezvăluiri intime, explicând de câte ori pe zi întreține relații sexuale cu Corneliu Oană, partenerul ei de viață.

brigitte sfat

„Nu toată lumea e ca noi. Ăsta al meu e obsedat. De două ori pe zi fac sex. Să zicem că e aşa pentru că suntem la început. Iar cel cu care am fost înainte voia de trei ori pe zi. Într-o noapte am făcut-o și de şapte ori”, a mărturisit Brigitte Sfat. 

La auzul detaliilor oferite de Brigitte Sfat, Cătălin Moroșanu a reacționat: „Brigitte este incredibilă. Cum spune ea aşa, că o oră. Pe mine mă înspăimântă aşa… O oră în fiecare zi cu o femeie…O iei pe arătură. Ce armăsar are lângă ea? Cum să facă sex şapte ore? Există nişte şoareci care fac sex o săptămână încontinuu şi apoi mor. Năstase nu mai moare? Văd că încă e în viaţă! Dacă face sex şapte ore, toţi bărbaţii o să fugă de ea”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *