Guvernul din Sri Lanka angajeaza calau. Peste 100 de doritori au aplicat

Guvernul din Sri Lanka a lansat un anunț de angajare pentru postul de calau, poziție pentru care s-au înscris peste 100 de doritori.

calau

Sri Lanka vrea să reintroducă pedeapsa cu moartea, care fusese eliminată în 1976, în condiţiile în care infracţiunile legate de droguri s-au înmulţit foarte mult în ultimii ani.

Jobul a fost făcut public , iar cei care vor să ocupe postul de calau trebuie să aibă “caracter moral excelent” și “tărie mentală”, conform anunțului de angajare.

Ultimul angajat pe post a demisionat în 2014, fără să execute pe nimeni, invocând stresul pe care l-a suferit numai când a văzut spânzurătoarea. Un altul, angajat în 2018 pe postul inedit, nu s-a prezentat la serviciu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *