Cristi Pulhac cunoaste fotbalisti care fac videochat

Cristi Pulhac (34 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan. Întrebat dacă se consideră un om realizat din punct de vedere financiar, Pulhac a aprobat, dar a dat și câteva detalii picante despre ce se întâmplă acum în fotbal. 

„Da, sunt mulțumit de tot ce am. Nu am business-uri neortodoxe. Tot timpul soția mea Raluca îmi spune să specific, ca lumea să nu creadă altceva.

Știu fotbaliști în activitate care fac videochat. Din lipsa banilor, se ajunge aici, eu așa cred. Sunt jucători chiar care au evoluat în afară, dar au pierdut bani. Eu nu cred că barbații fac asta din plăcere, ci din lipsa banilor”, a povestit Cristi Pulhac.

Cristi Pulhac
Cristi Pulhac

Deși spune că din punct de vedere financiar mereu e loc de mai bine, Pulhac nu vrea să audă de lumea impresariatului:

„E o lume rea și eu nu sunt genul care să își bată joc de cineva pentru bani, nu cred că aș fi potrivit. Trebuie sa calci pe cadavre. Am stat de multe ori de vorbă cu jucători care au avut suferit de pe urma unor impresari”

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *