Alessandra Stoicescu este insarcinata la 42 de ani

Prezentatoarea de televiziune Alessandra Stoicescu este însărcinată cu primul său copil. Vedeta a dat vestea în cel mai inedit mod. La 42 de ani, Alessandra Stoicescu este însărcinată cu primul ei copil. Vedeta și partenerul ei, Sergiu Constantinescu, urmează să devină părinți. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2013. 

Alessandra Stoicescu

Anunțul despre sarcină a fost făcut de prezentatoarea de televiziune în cel mai neașteptat mod. Ea a dat publicității o fotografie în care poartă pe mână o brățară cu un mărțișor care reprezintă tălpile unui bebeluș. „Primul nostru boboc de floare! ?❤️Sergiu Constantinescu #happiness #blossom #miracle #love #life”, a scris Alessandra Stoicescu pe contul său de socializare. 

Imediat după anunț, prezentatoare TV a primit numeroase felicitări din partea celor care îi urmăresc activitatea pe internet

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *