Vezi aici ce pensie incaseaza lunar Nadia Comaneci de la statul roman

Nadia Comaneci, „Zeița de la Montreal”, a intrat in istoria sportului, fiind prima gimnasta care a obtinut nota 10. A câștigat cinci medalii de aur la Jocurile Olimpice, trei în 1976 și doua în 1980.

Ca orice sportiv de performanță are dreptul, la cerere şi cu confirmarea Ministerului Tineretului şi Sportului, la o rentă viageră. Astfel, conform mts.ro, Nadia Comaneci primește lunar o pensie specială din partea statului român pentru rezultatele deosebite obținute, respectiv suma de 13.149 lei.

Nadia Comaneci

În topul celor mai generoase pensii pentru sportivi se află cele primite de Veronica Cochelea (canotaj) – 15.080 lei, Nadia Comăneci (gimnastică)  – 13.149 lei şi Daniela Silivaş (gimnastică) – 13.149 lei.Citește și:  Un mare artist de la noi a fost abandonat de tată. L-a căutat, l-a găsit, dar părintele lui nici nu vrea să-l vadă. Drama prin care trece

Nadia Comaneci locuiește în SUA

Nadia, care trăiește la ora actuală în Statele Unite, alături de soțul ei, Bart Conner, și de fiul lor  Dylan, a povestit în urmă cu câțiva ani pentru  The New York Times cum s-a simțit când a obținut prima nota de zece din istoria gimnasticii.

„Când ai 14 ani nu realizezi ce înseamnă Jocurile Olimpice. Nu știam că nimeni nu luase nota zece până atunci, eu eram fericită că făcusem un exercitiu bun. Nu mă așteptam să iau 10 pentru că mi s-a părut că la antrenamente am evoluat mai bine. Am văzut tabela și mi-am întrebat o coechipiera de ce arată nota 1 și ea mi-a spus că probabil e 10, dar nu pot să-l afișeze. Am început gimnastica pentru îmi place acest sport, nu pentru că voiam să fiu campioană olimpică, nu am vrut să fac istorie, am vrut să fiu cea mai bună”, a spus Nadia, care a și reușit ceea ce și-a propus .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *