Politista sexy a fost parasita de iubit dupa 10 ani

Adrienne Koleszar a devenit senzatie social media cu imaginile postate pe Instagram din jurul lumii. Cu un fizic sculptat in sala de forta, Adrienne si-a luat liber 6 luni de la munca anul trecut pentru a calatori in jurul lumii alaturi de iubitul ei. La inceputul lunii decembrie, sefii ei de la politia din Dresda au anuntat-o ca trebuie sa renunte la pozele sexy de pe internet daca vrea sa se intoarca la munca. Ea a raspuns afirmativ, iar de la inceputul lunii ianuarie s-a intors sa patruleze strazile din Dresda. 

sexy

Adrienne a primit o noua lovitura insa. Ea a anuntat ca pe contul de Instagram ca s-a despartit de iubitul care i-a fost alaturi in ultimii 10 ani. Motivul? Noua faima gasita de sexy-politista nu a fost pe placul barbatului. 

„A doua decizie importanta din 2019. Nu mai construim nimic impreuna, ma mut. Asa a fost scris. O sa zbor acum, fara tine. Pentru ca sunt puternica si curajoasa. Si te voi lasa sa fii liber. Pentru ca suntem diferiti. Indiferent ce va urma, nu o sa imi pierd respectul pentru tine. Fara intrebari, fara raspunsuri. O sa tac acum”, a scris tanara politista. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *