Sebastian Ghita a povestit cum a primit azil politic in Serbia

Sebastian Ghita a declarat, joi seara, că a primit azil politic în Serbia după ce a trecut de o procedură dificilă, inclusiv audierea mai multor martori, printre care și Vlad și Andreea Cosma. Fostul deputat a declarat că autoritățile sârbe au stabilit că dosarul pe care îl are la DNA este motivat politic. ‘Am primit azil politic.

sebastian ghita

Judecătorii din Serbia au verificat tot în dosarele de la DNA și au stabilit că au motivație politică și că dovezile sunt falsificate. Au audiat martorii și au hotărât acordarea de azil politic. Au fost audiați martori aici. Frații Cosma au fost prezenți aici. Mai mulți martori din România au fost aici’, a declarat Ghiță într-o intervenție telefonică la emisiunea lui Victor Ciutacu. „Vlad şi Andreea Cosma au fost audiaţi în Serbia. Nu aş fi obţinut acest statut de azil politic dacă judecătorii de aici nu ar fi fost convinşi de ce am păţit eu în România, când au văzut că nişte procurori au instigat la falsificarea unor documente.

E greu de înţeles pentru orice judecător cum dosarele durează câţiva ani şi nu se găseşte nicio probă directă’, adeclarat Ghiţă, conform romaniatv.net. Fostul deputat a subliniat că nici nu a sperat la acest statut şi că autorităţile din Serbia s-au „îngrozit’ când au văzut că procurorii au încurajat falsificarea probelor, referindu-se la Lucian Onea şi Mircea Negulescu, de la DNA Ploieşti. Sebastian Ghiță nu poate fi extrădat pentru că va fi persecutat în România.

Este a doua decizie a unei instanțe din Serbia, menționând că fostul deputat român este eligibil pentru obținerea azilului politic. Curtea de Apel din Belgrad a confirmat decizia Înaltei Curţi de Justiţie din Belgrad, potrivit presei sârbe. „Nu am planuri care să facă pe cineva să creadă că mă întorc în România sau că voi avea legătură cu politica’, a declarat Sebastian Ghita.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *