Doi tineri au spart 15 masini intr-o noapte. Vezi aici cum au reusit

Cei doi tineri au forțat încuietorile autoturismelor în Tulcea, în noaptea de vineri spre sâmbătă, și au luat tot ce au găsit de valoare în interior.

Jandarmii i-au prins pe tineri și au găsit asupra lor foarfeca cu care forțau încuietorile, dar și o sumă de bani. Tinerii bănuiți de spargerea celor 15 mașini au fost prinşi de jandarmi, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Echipa de intervenţie i-a identificat pe cei doi copii, de etnie rromă, pe strada Isaccei în zona Piaţa Veche din municipiul Tulcea, susțin jandarmii.

tineri

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că cei doi minori sunt autorii spargerii a 15 autoturisme în noaptea de vineri spre sâmbătă. Asupra celor doi tineri au fost găsite o foarfecă cu care forţau uşile autoturismelor, un smartphone, o cheie de autoturism şi bani.

Cei doi preferau autoturismele marca Dacia Logan, acestea fiind cel mai ușor de spart. Tinerii au fost duși la Poliție unde li s-a întocmit dosar penal pentru furt, iar polițiștii încearcă să afle și dacă au mai comis alte fapte în trecut. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *