Cristina Ich si Catalin Botezatu. Sarut pasional in culise la Bravo ai stil

Cătălin Botezatu și Cristina Ich s-au sărutat la Bravo, ai stil! și le-ar plăcea să aibă copii împreună.  Angelina Jolie de România și-a exprimat în mod public atracția pe care o are față de celebrul designer. Săptămâna aceasta,

cristina ich

Cristina Ich a făcut parte din juriul Bravo, ai stil! În timp ce se aflau la masa juriului, Cristina Ich l-a întrebat pe Bote dacă și-ar dori să facă un copil cu ea.  „Recunosc, îmi place. Da, îmi place de Ich. Am zis, am zis… Eu vreau de la Ich trei copii”, a declarat Cătălin Botezatu. La scurt timp, cei doi s-au sărutat în culisese emisiunii. 

De câteva zile, frumoasa Cristina se află în vacanță, în Tulum, unde a fost cerută în căsătorie de actualul ei iubit.  „Da! S-a întâmplat și minunea mult așteptată, iar Tulumul a fost… În Tulum se întâmplă minuni. Da, am fost cerută în căsătorie și am zis DA. Și nu-l arăt pentru că ar avea vreo 80 de ani, dar nu îl arăt pentru că este atât de frumos încât nu aș vrea să mi-l ia alta. Mai întâi să ajung eu la altar și pe urmă poate vi-l arăt„, a spus Cristina Ich.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *