Detalii despre divortul lui Jeff Bezos. Lauren Sanchez a facut publice mesajele de la miliardar

Lauren Sanchez „gură slobodă”, s-a lăudat unor prieteni cu aventura pe care o are cu cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos, și le-a arătat fotografii erotice pe care acestea i le-a trimis cu zona sa intimă și SMS-uri pe care le-au schimbat pe parcursul celor opt luni.

jeff bezos

Sanchez a trimis unei prietene imaginile cu zona genitală a lui Bezos, pe care miliardarul i le-a dat, iar aceasta din urmă le-a oferit publicației National Enquirer. Printre SMS-urile pe care Bezos i le-a trimis prezentatoarei tv au fost și unele în care îi spune că o iubește și îi face mai multe promisiuni intime și indecente. Peste opt luni, Sanchez și Bezos s-au întâlnit în secret în locuințele lor, în avionul privat al miliardarului și în hoteluri de lux. 

După ce a intrat în posesia imaginilor și a SMS-urilor, Enquirer a lansat o urmărire a celor doi și timp de mai multe luni i-au surprins în timp ce s-au întâlnit și au călătorit împreună cu avionul șefului Amazon. Enquirer susține Bezos a anunțat divorțul de soția sa MacKenzie, deoarece știa că săptămâna aceasta va fi publicat articolul despre aventura lui cu Sanchez. Între timp, o sursă care a văzut mesajele text mai deochiate – pe care tabloidul nu le-a publicat și care cuprind imagini explicite –  spune că Bezos se poate lăuda și cu altceva, nu doar cu contul său uriaș din bancă. „E uriaș”, spuse sursa citată de Page Six.

Un membru al echipei Enquirer care a lucrat la investigație spune că operațiunea care a durat patru luni a fost numită „Project Alexa”, după asistentul digital al lui Amazon și a fost extrem de secretă. „Doar patru editori știau despre Proiectul Alexa”, a spus acesta. „Le-am urmat fiecare mișcare. Ei nu aveau nici o idee – ceea ce este destul de ironic dat fiind faptul că [Bezos] a fost însoțit tot timpul de bodyguarzi”, a spus jurnalistul Enquirer. Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată la circa 136,8 miliarde de dolari (potrivit Forbes), divorțează de MacKenzie Bezos, cea care i-a fost soție timp de 25 de ani și alături de care are patru copii. Jeff (54 de ani) și MacKenzie (49 de ani) au anunțat printr-un mesaj postat pe Twitter că divorțează. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *