Schimbare radicala de look pentru Daniela Gyorfi. Vezi ce si-a facut

Daniela Gyorfi și-a mai bifat o schimbare de look. De această dată, vedeta a ales ceva mai îndrăzneț și și-a făcut părul albastru deschis. Ea s-a fotografiat de dimineață într-un salon de înfrumusețare. Acolo, ea și-a aranjat părul într-un mod diferit.

daniela gyorfi

Cântăreața și-a vopsit podoaba capilară cu albastru, fiind fericită că a mai bifat o schimbare de look. „Selfie. Dimineață. Pupic”, a scris Daniela Gyorfi în dreptul fotografiei pe care a făcut-o în oglindă. „Bună dimineața fată frumoasă, sărbători minunate vă doresc / Eşti super frumoasă, dar culoarea se duce la spălat?! / Eşti superbă! / Om frumos! / Să ai o zi superbă ca tine!”, i-au transmis și fanii când au văzut schimbarea.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *