Vezi aici care sunt cele mai sexy femei din politica

Un canal de Youtube a realizat un top al celor mai sexy 10 femei implicate în politica, indiferent de țara în care provin.

politica

Pentru a explica imaginea publicului despre politicieni, clipul conține și o imagine cu Liviu Dragnea, alături de mesajul: ”Oamenii au tendința să își închipuie că politicienii sunt în general bărbați cu părul grizonat. În mare parte e adevărat, însă aceasta nu e imaginea completă.”

Clipul a devenit viral și are peste 22 milioane de vizualizări. Imaginile din el demonstrează că și femeile frumoase și-au făcut loc în politica. Printre ele se numără: Nicole Minetti, Alina Kabaeva, Ruby Dhalla și Sethrida Geagea.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One Comment on “Vezi aici care sunt cele mai sexy femei din politica

  1. Pingback: Detalii despre divortul lui Jeff Bezos. Lauren Sanchez a facut publice... | Steagul roşu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *