Lucky Studio e mereu liderul videochatului în Iași

Cine ar fi crezut acum 10 ani că Lucky Studio va deveni nr. 1 în videochat în Iași? Răspunsul e simplu: noi, femeile care îl conducem. Atunci studioul era puțin cunoscut, pentru că abia începeam. Dar știam unde vrem să fim: în vârf. Și unde e acel vârf? La fel de simplu: acolo unde știm că putem ajunge mâine, dacă ne autodepășim astăzi.
Lucky Studio videochat Iasi 2
Lucky Studio, o companie serioasă în videochat în Iași

Ăsta a fost planul nostru de început: să oferim fetelor din Iași care vor să câștige bani repede un job bun. Asta e valabil și azi. Iar ca să reușim așa ceva, e nevoie de foarte multă seriozitate. De la asta plecăm: când facem lucrurile bine și la timp, putem realiza orice. Între timp, ne-am organizat din ce în ce mai bine. Iar acum orice model de-al nostru îți poate spune că funcționăm ca o corporație. Când te angajezi în videochat în Iași la Lucky Studio, știi că toate lucrurile sunt aranjate perfect, ca tu să-ți vezi liniștită de treabă.

Aici, tu ești mereu în centrul atenției. Avem departament de Contabilitate ca să-ți dăm toți banii la zi fără probleme. Colegele de la Training sunt organizate ca să te ajute tot timpul să-ți mărești încasările. Fetele de la Transport au grijă să te ducă și să te aducă zilnic de acasă la job cu mașini Mercedes. La Lucky Studio, ți se oferă toate lucrurile astea ca să fii relaxată și zâmbitoare. Și deși tu vezi că lucrurile funcționează perfect, totul se bazează pe foarte multă muncă și organizare ca tu să fii mulțumită la noi.

Modelele de la Lucky Studio au cele mai mari încasări din videochat în Iași

Desigur, pe lângă serviciile gratuite pe care ți le oferim, suntem nr.1 și la câștiguri. Cu alte cuvinte, ca model de videochat la noi, ai posibilitatea să faci bani nelimitat. De asta am ales ca slogan pentru Lucky Studio: “ești liberă să faci bani”. Dacă ești ambițioasă, rezultatul e cu adevărat pe măsură. Modelele noastre au cele mai mari câștiguri pe Jasmin și Flirt4Free din videochat din Iași. Astea sunt cele mai importante site-uri de videochat din lume. Deci lucrăm cu site-uri premium pentru ca tu să câștigi mai mult, apoi și mai mult.
Lucky Studio videochat Iasi 1
Iar lucrurile merg și mai departe. În fiecare an, reprezentantele de la Flirt4Free vin la Lucky Studio să ne arate cele mai noi metode de a-ți mări câștigurile. La fel, modele și trainere de-ale noastre merg la Jasmin, ca să învețe lucruri noi, legate tot de mărirea încasărilor. Toate lucrurile astea fac ca Lucky Studio să fie tot timpul nr. 1 în videochat în Iași. E motivul pentru care atât de multe fete ca tine vin să se angajeze aici și rămân să lucreze cu drag la noi. Dacă ai 18 ani împliniţi, știi la un nivel ok engleza sau franceza și ești simpatică, te așteptăm și pe tine. Doar dă-ne un semn și te angajăm în videochat în Iași imediat!

Contact studio de videochat Iași Lucky Studio:

Tel: 0742 286 286

ww.luckystudio.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *