Vezi aici cum a fost surprinsa in poze sotia lui el Chapo

Fosta regină a frumuseții Emma Coronel Aispuro, în prezent soția traficantului de droguri mexican El Chapo, este constant în atenția presei.

Pe contul de Instagram, unde are peste 400.000 de urmăritori, postează de obicei poze în bikini, din diverse locuri exotice.

el chapo 62002055

Recent însă, a publicat imagini de la o acțiune caritabilă: a donat alimente și produse unui spital de copii din Mexic.

Fac asta din dragoste pentru oameni, nu să obțin profit. Fac asta din iubire pentru bărbatul meu, pentru toți cei care au nevoie de ajutor”, și-a explicat Emma Coronel gestul.

Între timp, Joaquin ”El Chapo” Guzman Loera, în vârstă de 61 de ani, este judecat în SUA și riscă închisoarea pe viață. Cartelul pe care l-a condus multă vreme s-ar face responsabil de moartea a mii de oameni, iar procurorii îl acuză că el a ordonat măcelul.

 Totuși, procesul înaintează cu greu, deoarece mai mulți jurați s-au retras pe parcurs, motivând că au început să se teamă că vor rămâne în viață până la finalul său.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *