Borcea i-a facut cadou sotiei un bolid de 100 de mii de euro

Celebrul Cristian Borcea a vândut ştrandul pe care îl deţinea în Crângaşi, iar acum ”sparge” banii pe cadouri. A dat 100.000 de euro pe o maşină de lux pe care i-a dăruit-o soţiei, Valentina Pelinel, în cinstea faptului că îi va dărui fetiţe gemene. Iar asta nu e tot, se pare că pe lista de cumpărături se mai află şi un apartament de lux.

borcea

Are maşini în valoare de aproape 700.000 de euro.  Un Maybach 560 SL de 200.000 de euro, un Mercedes S Coupe Facelift de 140.000 de euro, un Porsche Panamera în valoare de peste 100.000 de euro, Range Rover de 100.000 de euro, iar de curând în parcul auto de lux al lui Cristi a mai răsărit un Porsche Cayenne S E–Hybrid al cărui preţ ajunge la 120.000 de euro, în funcţie de dotările pe care le are.

Cum ar spune o vorbă românească, ”are balta peşte” şi este şi normal, având în vedere că după ieşirea din puşcărie, Borcea a făcut o tranzacţie care i-a băgat în puşculiţă 1 milion de euro. Este vorba despre ştrandul din Crângaşi pe care l-a înstrăinat. Însă bolidul negru nu îi aparţine lui, ci Valentinei Pelinel pe care i l-a dăruit după ce a aflat că îl va face din nou tătic, şi de această dată, de fetiţe gemene. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe proaspăta doamnă Borcea în maşina de 100.000 de euro, marca Porsche Cayenne S E-Hybrid, la volanul căreia se afla şoferul familiei.

2-bd-3-895151

Aceasta a plecat din zona Pipera şi s-a îndreptat spre oraş. Mai precis, în zona Primăverii şi a staţionat preţ de o oră la complexul rezidenţial de lux. De acolo, ea a ieşit cu un plic mare în mână, zâmbind. Probabil doamna Borcea e pe cale să devină şi proprietara unui apartament din cale afară de luxos. În complexul respectiv, preţul unui apartament porneşte de la 300.000 de euro şi ajunge la 1 milion de euro, dacă vorbim de un penthouse (n.r.: apartamentul situat la ultimul etaj, cu terasă). Î

mbrăcată lejer, pulover, pantaloni şi cizme roşii, la care a accesorizat o poşetă de marcă, Pelinel s-a urcat în maşină, apoi s-a îndreptat spre casă, la soţ şi la băieţelul lor. În drum, şoferul familiei a făcut o manevră prin care a sfidat regulile de circulaţie, uitând că trebuie să ducă în siguranţă la domiciliu o femeie însărcinată.

Ieşit de câteva luni din închisoare, unde şi-a ispăşit pedeapsa primită în ”Dosarul Transferurilor”, Borcea are din nou probleme cu legea. El a fost audiat în urmă cu două săptămâni de către procurorii DIICOT, într-un dosar de evaziune şi spălare de bani. Ca să nu fie reţinut, el a plătit o cauţiune de două milioane de lei.

Și Marcel Pavel a fost generos cu soția

Cântărețul Marcel Pavel este unul dintre cei mai solicitați când vine vorba despre concerte sau cântări la nunți, iar de curând a făcut atmosferă chiar la nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel, din Ungaria. Cu asemenea câștiguri, este și normal să își răsfețe soția cu ce e mai bun, dovadă că acum fosta balerină Violeta Şmîşleaeva conduce un frumos Audi Q5.

2-bd-4-92521

Mamă a trei copii, Violeta este și o femeie de casă foarte implicată în tot felul de activități:  zilele trecute, a fost surprinsă de fotoreporterii Click! cumpărând 5 saci de ciment și o găletușă de lavabilă, de la un magazin din zona Baneasa. Aceasta a fost ajutată de un angajat al magazinului pe care l-a răsplătit cu 5 lei pentru serviciul lui.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *