Ilinca Vandici, decoltata si cu buricul gol la un eveniment monden

Prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici a ales să își arate bustul, dar și buricul la evenimentul organizat de revista Elle.

Pentru Gala Elle Style Awards 2018, Ilinca Vandici a optat să se afișeze într-o ținută formată din pantaloni, sacou și o bustieră. Vedeta postului de televiziune Kanal D a purtat pantaloni de culoare neagră, sacou în aceeași nuanță și o bustieră de culoare argintie.

Conștientă de atuurile fizice pe care le are, prezentatoarea de televiziune și-a pus în valoare bustul și silueta cu bustiera argintie, care i-a lăsat la vedere zona din apropierea buricului.

ilinca vandici

Revista Elle, cea mai vândută revistă de modă din lume, îi premiază an de an pe cei mai buni dintre cei mai buni din industria de modă, beauty, muzică și lifestyle. Iar în premieră anul acesta, a fost introdusă și o nouă categorie exclusiv masculină: Best male pop artist, dar și o categorie dedicată designerilor de bijuterii: Best Jewelry Designer.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute vedete TV de la noi din țară. Prezentatoarea de televiziune  a devenit mămică pentru prima oară în vara anului trecut, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian. Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *