Aceste jurnaliste albaneze sunt cele mai sexy prezentatoare pe care le-ai vazut

Un post privat de televiziune din Albania a recurs la o metodă sexy de a atrage audiența prin costumatia unor jurnaliste de pe post. Prezentatoarele postului postului au un dress-code inedit pentru o emisiune de stiri.
jurnaliste

Conducătorii postului au angajat jurnaliste TV care să apară în fața camerelor oferind busturi generoase și fără să poarte sutien in timp ce prezinta stirile zilei. De cand au fost adoptate noile tinute audienta a crescut brusc in randul bbarbbatilor de toate varstele.

 

Ele par a purta doar un sacou care oferă o perspectivă foarte provocătoare asupra sanilor generosi celor care urmăresc știrile TV sau meteo.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *